Litteratur

Udgivet af admin

Er begyndt at skrive om nogle af de vandrebøger jeg selv har haft glæde af at læse, modtager meget gerne materiale fra andre også. Der er herligt at svømme sig hen i tankerne med en god bog, specielt i de mørke vinter dage som ikke kalder på en vandretur – sådan tænker jeg de fleste har det.


2 Kommentarer

erjilo pterin · juli 1, 2020 kl. 2:12 pm

Very good blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Appreciate it!

    admin · juli 1, 2020 kl. 7:59 pm

    Yes I will recommend starting with WordPress as the platform, you can always pay for plugins if you think this is what you want

    /Kurt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *