Nyhedsbrev nummer 10 – 2020

Velkommen til juni måneds sidste nyhedsbrev fra www.vandreture.dk


I sidste nummer af nyhedsbrevet skrev jeg om mulige ø-hop i Danmark, nu man fx. ikke kan tage til Grækenland, Ø-hop i Danmark kan ske flere steder, fx. har Sydfyn en række interessante muligheder, det sammen har Lolland Falster området.
 
Sydfyn indeholder en større rute kaldet “Øhavsstien” en ganske imponerende vandrerute som kommer igennem noget af det kønneste man kan tænke sig af danske natur og kyst, små hyggelige byer – ja ganske fin. Specielt en dejlig sommerdag her i Juni 2020.
 
Stien går også igennem Tåsinge, har været på denne hyggelige tur, godt 20 Km – en passende tur for en dag. Turen anvende et beskedent hjørne af Øhavsstien, så er der nogen der har erfaring med denne sti – så del meget gerne denne viden via disse sider.
 
Vil ønske et fortsat god sommer til alle og håber vi kommer godt ud i naturen, holder afstand og passer godt på hinanden i dagene der kommer.
 

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme på tur – og det er jo det vandring bl.a. handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk