Nyhedsbrev nummer 5 - april 2020

Velkommen til april måneds anden nyhedsbrev fra www.vandreture.dk


Håber at alle får nogle gode gåture her i påsken og holder en passende afstand til andre, men det føles efterhånden helt naturligt.
Vil tro at en del af os sikkert ser mere TV end vi normalt vil gøre, måske også fordi vi bliver lidt trætte af al den vandring i vores lokalområde. Men hvorfor så ikke bruge tiden på at få noget nyttig viden og inspiration til tiden efter Corona?
 
 vandreture.dk er der nu oprette en YouTube side som kan findes her, den findes også under “Information” – her er der henvisninger til forskellige YouTube videoer som knytter sig til vandreture i Danmark og så naturligvis Camino i Spanien. 
 
Er man mere til at læse, er der på vandreture.dk en række henvisninger til gode vandrebøger, se under Information her, i første omgang er det også Camino der er i fokus – men mere vil komme til, og som altid gode forslag og anmeldelser modtages meget.
 
Vil ønske en fortsat god påske til alle og håber vi kommer godt ud i naturen, holder afstand og passer godt på hinanden.
 

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme på tur – og det er jo det vandring bl.a. handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk