Velkommen til oktober måneds nyhedsbrev fra www.vandreture.dk


Hermed oktober måneds nyhedsbrev fra vandreture.dk – der er stadig rigtig mange gode muligheder for at nyde efteråret her i Danmark, Har modtaget en turbeskrivelse på Højlyngsstien fra Lisa Nielsen på Bornholm, man kan læse mere om stien her.
 
Billedet nedenfor er taget af Lisa Nielsen på en tur i Ekkodalen – ligeledes på Bornholm, her er det lavet så man kan gå tørskoet rundt også selv her i efteråret:
 
 
Er man speciel interesseret i Bornholm, er der en Facebook gruppe kaldet “Vandreture på Bornholm.
 
Har selv været på en herlig tur langs Gudenåen, gik ca. 25 km fra Ulstrup til Randers – en enkeltdags tur, et par billeder fra turen:
 
Gudenåen er et rigtig fint naturområde og man kan udmærket gå fra Silkeborg til Randers over en forlænget weekend, en samlet tur på ca. 70 km – se eventuelt her.
 
Der kommet flere boganmeldelser på siderne, se evt. her – har du bøger som andre kan have glæde af, så sig endelig til. De mørke vinteraftner er specielt gode til vandre bøger!.
 
Vil gerne gøre lidt reklame for Eventyrsport og deres fantastiske magasin “Opdag Verden“, det er en meget inspirerende kilde for os vandrefolk, både ture og udstyr er godt og inspirerende beskrevet. For god ordens skyld: Der er INGEN økonomiske relationer mellem Eventyrsport og vandreture.dk.
 
Selvom efteråret nu nærmer sig, er der stadig gode muligheder for os vandrefolk – det er kun et spørgsmål om påklædning.
 

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme ud på tur – og det er jo det vandring handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk