Velkommen til april måneds nyhedsbrev nummer 3 fra www.vandreture.dk


Håber at alle får nogle gode gåture også efter påsken og holder en passende afstand til andre, men det føles efterhånden helt naturligt.
 
 vandreture.dk er England nu kommer med. En dejlig turbeskrivelse på Pennine Way fra Torben Munkholm, en berømt tur i England som starter i byen Edale og går help op til Skotland, det er ikke den nemmeste rute – men en god oplevelse (var selv med) gennem et fantastisk landskab.
England er måske ikke lige det sted man først tænker på, men også England indeholder mange ture og nogle der er ret så lange.
 
Uanset om Danmark åbner op eller ej efter 10 maj, så indeholder Danmark er lang række dejlige muligheder, som kan benyttes under alle omstændigheder, var i dag på en herlig og berømt 10 km ret så kuperet tur kaldet Panoramaruten ved Mariager Fjord, denne tur kan stærk anbefales.
 

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme på tur – og det er jo det vandring bl.a. handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk