Kære alle

Sidst handlede nyhedsbrevet mest om mine egne oplevelser på min 1000 km vandretur i efteråret 2021, min næste Camino bliver i oktober 2022 – denne gang fra Porto til Santiago De Compostela. Det kan kun anbefales at tage en kort eller lang caminotur – det er en fantastisk oplevelse. Besøg eventuelt den danske pilgrimsforening her.

Er man i nærheden af Silkeborg fra den 2 – 3 september, så overvej at besøge “Outdoor festival” – se her. Der er en omfattende program.

Der er stadig fint vejr at vandre i, har ikke modtaget nogle turbeskrivelser eller andet materiale – men vil da gerne opfordre alle til at lade sig inspirere af følgende:

Skal man til USA, utal af nationalparker – har selv være i Main og vandret i Acadia nationalparken. Dejlig naturoplevelser og ikke alt for mange stigninger. Men der er mange muligheder også langt tættere på, ikke mindst Hærvejen se evt. her.

“Opdag verden” er et herligt magasin, har et stort arkiv af vandreforslag. Man kan tage på en af deres organiserede ture, eller man kan blot bruge deres forslag til egen inspiration, deres turdatabase er meget inspirerende. Man skal være medlem for at læse det hele, men stadig – god inspiration. Der er ingen økonomisk interesser mellem Vandreture.dk og “Opdag Verden”.

Efterhånden kommer der flere og flere APP’s til mobil telefoner, på bestemte ruter – eller mere generelle, som eksempel på en mere generel kan nævnes outdooractive

Men der er mange andre muligheder, kontakt gerne Vandreture.dk, hvis du har nogle gode bud.

——————————————————————————-

Som altid, skriv gerne om dine oplevelser her på siderne: Skriv til vandreture@vandreture.dk og lad os dele oplevelserne!

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme ud på tur – og det er jo det vandring handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk