Litteratur - vandring

Hvilken vidunderlig og inspirerende bog fra Politikens forlag, en stor bog som ikke er i det normale “Turen går til” format. Mange fine beskrivelser over vandreruter i Europa fra et par dage til flere uger, dejlig illustreret med billeder, kort og henvisninger. En rigtig “drømmebog” for folk der er bidt af vandring. Kan varmt anbefales.

Bogen er ikke en man lige har med sig, så den er beregnet til at få inspiration af.Bogen er opdelt i tre områder:

  • Nord og Mellemeuropa
  • Gennem alperne
  • Sydeuropa

Der er beskrivelser fra Island til Grækenland.

En af de mange bøger der handler om en person der skal gøre en ændring i sit liv og gør noget som mange drømmer om, men få gør i virkligheden.

Gitte går “Pasific Crest Trail” en tur fra Mexico til Canada på 4365 km. Det er en dejlig varm beskrivelse, som udover beskrivelse af turen og de strabadser hun kommer igennem, også handler om de personer hun møder undervejs, samt de befordrene samtaler man kan få når man går sammen med andre.

Der sker meget forskelligt undervejs for Gitte, både på det fysiske og det mentale plan.

Også en bog som kan anbefales, uanset om man ønsker at gå ruten eller ej – det er altid dejligt at læse om andres oplevelser også.

Skal man ud at gå langt, tænker 1000+ km, så er det en interessant bog. Det vil den også være hvis man er vægt eller sundheds nørd. Skal man gå Camino i Spanien – ja så behøver man det ikke.

Men skal man selv slæbe mad, telt og lign. – ja så skal man læse denne bog og får god inspiration fra en der har erfaringerne.