Nyhedsbrev nummer 2 - 2020 fra vandreture.dk 

Nyhedsbrev nummer 2 – 2020

Velkommen til dette andet nyhedsbrev fra vandreture.dk


Der er kommen mange ny der har ønsket dette Nyhedsbrev fra vandreture.dk, det er rigtig dejlig – tak til alle jer der har meldt jeg til!.

Nu gider vi snart ikke høre mere om Corona virus!

Sådan har jeg det, men jeg og mine nærmeste har også til nu været forskånet for at blive inficeret. Set med vandre øjne giver det naturligvis problemer hvis man vil rejse til et “befængt” område. Jeg tænker i første omgang på Camino vandring i Spanien. Her er der nu advarsel mod at rejse til flere regioner, kan også se i Facebook grupper at flere og flere aflyser deres afgang eller udsætter turen. Tror ellers der er mange der har valgt Camino i 2020, da 2021 er et helligt år og mange pilgrimme er på stierne, specielt som altid på den Franske rute. Kan godt anbefale at følge med på Facebook hvis man har Camino tanker – men ellers se yderligere på vandreture.dk, der har et specielt Camino afsnit.

Men så har vi heldigvis en mængde gode vandremuligheder i Danmark, så skal man have afviklet restferiedage – så er det bare med at finde en vandrerute i Danmark og så komme afsted. Der er gode både enkeltdags og flere dages ture.

Anbefalet forårs tur: Er man i nærheden af Jylland og gerne Nord så er den Jyske Ås et fremragende sted. Vandreruter i Brønderslev området kan findes via dette link. Asen specifikt her. Jeg håber selv at komme på denne tur, men er der nogen af jer – så beskriv endelig!.

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme på tur – og det er jo det vandring bl.a. handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk