Nyhedsbrev nummer 11 - juli 2020

Velkommen til juli måneds nyhedsbrev fra www.vandreture.dk


Det har ikke været det bedste vandrevejr i Danmark i juli måned til nu, og den seneste prognose for august fra DMI er heller ikke overvældende positiv. Men generelt har der i Danmark været en række gode initiativer omkring ude-liv, men også vandring specifikt. Specifikt vil jeg nævne følgende:
 
DR har på denne side som kaldes “Din natur” – her kan få god inspiration til oplevelser i naturen og i den forbindelse naturligvis komme ud og gå.
 
Ved Haderslev Næs er der tilrettelagt en 106 km “Camino” rute som er beskrevet her. Nu kan der gå Camino i næsten alt – men det ser veltilrettelagt ud og opdelt i 9 etaper – heraf er nogle dog meget korte. Der er anbefalede overnatningssteder – så ja det er næste bare på med rygsækken! – ruten knyttes sammen af 7 landsbykirker.
 
VisitDanmark har beskrevet kystruter her, og en god mulighed som kaldes “Klassiske vandreruter i Danmark” – en rigtig fin side.
 
Jeg skal selv til Bornholm i begyndelsen af august, her er der flere muligheder – skal nu ikke øen rundt, men vil da helt sikkert vandre nogle dage.
 
Vil ønske en fortsat god sommer til alle og håber vi alle kommer godt ud i naturen, holder afstand og passer godt på hinanden i ugerne der kommer..
 

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme ud på tur – og det er jo det vandring handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk