Nyhedsbrev nummer 7 - maj 2020

Velkommen til maj måneds første nyhedsbrev fra www.vandreture.dk


Det er en herlig vandretid her i foråret og dertil flere helligdage på vej. Danmark åbner mere og mere op – vi må håbe at alle dem der her under Corona krisen har opdaget at vores fælles natur er dejlig, bibeholder de gode vaner også når vi kan rejse udenfor de danske grænser.
 
 vandreture.dk er der nu oprette en litteraturside udover den der er om Camino, den findes også under “Information” – ideen er at lave en oversigt over interessante bøger og litteratur om vandring – igen med det formål at få flest mulige ud at gå – og det behøves ikke at være langt. Så har du en god bog som du vil anbefale andre at læse og kunne du tænke dig at lave en lille anmeldelse, så skriv endelig til vandreture@vandreture.dk – bidrag vil blive modtaget med glæde og forhåbentlig til inspiration for andre.
 
Vil ønske et fortsat godt forår til alle og håber vi kommer godt ud i naturen, holder afstand og passer godt på hinanden i dagene der kommer..
 

Har du været på tur, så send gerne en turbeskrivelse og gerne med billeder til vandreture@vandreture.dk – du vil måske kunne inspirere andre til at komme på tur – og det er jo det vandring bl.a. handler om, oplevelser i naturen og samvær med andre.

Ønsker du ikke at modtage dette nyhedsbrev fremadrettet så send en mail til vandreture@vandreture.dk