Tidsskrifter

Tidsskrifter

Der skal ikke her gøres reklame for bestemte tidsskrifter, men der findes faktisk ret så mange gode og spændende som man kan have glæde af at læse og ikke mindst hygge sig med en kold vinteraften – måske noget at glæde sig til også.

Der er her fokuseret på tidsskrifter på dansk, men er der nogen der har lyst at anmelde andre er det meget velkommen

Opgave verden

Er egentlig et blad udgivet via Eventyrsport, og melder man sig ind får man også rabat i butikken. Jeg har bladet selv og synes det er hyggeligt at læse om ture og udstyr – faktisk er det god inspiration. Man kan hente bladet gratis i Eventyrsport butikkerne – det vil jeg anbefale til dem som endnu ikke kender bladet.

Man kan også læse bladet online her

Opdag Verden

Magasinet Outsite

Kender det egentlig ikke så godt, men indeholder test af grej, turbeskrivelser og meget andet godt – et magasin jeg vil se nærmere på.

Magasinet er en del af Outsite.org og kan læses online her.

Der er mulighed for at deltage i kurser, lyder spændende må man sige

Ildhu og Grazat

KFUM-Spejderne udgiver følgende blade til medlemmerne: 

Grazat, som alle bævere og ulve hos KFUM-Spejdere modtager gratis. Bladet er på 16 sider, indeholder historier om de ting og oplevelser fra livet som bæver og ulv hos KFUM-Spejderne. Til hver enhed sendes der også ekstra eksemplarer til enhedens ledere. 


Ildhu, som udsendes til samtlige ledere hos KFUM-Spejderne og indeholder nyheder og inspiration målrettet lederne. Bilag udkommer samtidigt med Ildhu og udsendes til gruppen bladmodtager.

Du kan læse Grazat og Ildhu online her 

Kom gerne med gode forslag til interessante og inspirerende magasiner og tidskrifter

Dansk Vandre Laug har et glimrende tidskrift der udkommer hver anden måned. Det er et blad der udover fokus på DVL og alle dens udmærkede afdelinger også har fokus på naturen generelt. Bladet kan læses gratis online, men melder man sig ind får man det også med posten.

Det er et ganske udmærket blad som også indeholder interessante annoncer fx. om vandre rejser, kurser og udstyr.

Kan kun anbefales, indeholder en mængde god og interessant information.